Saltar a continguts

CORAL LACETÀNIA

Navegació

Menú principal

Fotografies

Aquesta cantada forma part de les activitats de la Fira de Nadal a Cervera.

Foto de la Galeria

Fotos dels dilluns moments abans de les 8:30 o despres de les 10 , en l'espai totalment renovat de l' antiga Biblioteca , situada al C/ Major.

Anirem afegint fotos....

Foto de la Galeria

Aquí hi ha algunes fotos del dia 18 de gener , en que els cantaires i les directores, vam fer el sopar de celebració de l'any nou . Hi vam trobar a faltar companys , que no van poder venir . Des de aquí ànims i fins aviat!!!
El lloc és el restaurant 11 de setembre de Cervera .
El fi de festa ens el va amenitzar el nostre company tenor , Joan Valverde. Moltes gràcies!!!

Foto de la Galeria

La trobada que es va fer a LLeida capital el dia 12 d'octubre, hi vam participar 22 corals . Nosaltres és el 2n any que hi anem. L'any passat va ser a Castell del Remei i al març del 2015 es farà la següent a un poble de les Garrigues, ja que el tema és: Lleida amb l'oli".

Es va combinar el cant amb relats d'història explicats de forma còmica i en part teatrealitzada, en diferents indrets de la ciutat. Es va iniciar a la Seu Vella i es va acabar a la plaça de la Diputació.
Seguidament un bon dinar al pabelló municipal del Mangraners , un taller de gospel que ens va ajudar a fer la digestió ,entrega de records que va recollir la nostra directora Rosa i vam acabar el dia de festa amb l'hora dels Àdeus , en un ambient molt cordial i agradable.

9 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | 3 | >